Esquí alpí

L’esquí Alpí és una disciplina molt consolidada en el nostre club. D’una llarga tradició, sempre ha sigut una font d’inspiració per innovar i crear noves categories. Entenem que els nens/es evolucionen de diferent manera i amb diferentes motivacions, per això ens em adaptat a ells sent els primers amb la categoria de Prepollets i Pollets C pels més petits, també amb l’Esquí Diferent adaptant-se als que no volen competir, i presentant a la FAE el grup de Tecnificació que després s’ha consolidat creant aquesta categoria amb la resta de clubs.

Comptem amb més de 250 esquiadors que prenen part en els diferents grups d'entrenaments i esquí de lleure conformant les categories següents: PREPOLLETS, POLLETS C , U10 (pollets B), U12 (polletsA), U14/U16 (infants), JUNIORS, VETERANS i ESQUÍ DIFERENT.

Des dels seus inicis, el Club ha despuntat amb grans èxits esportius, nutrint de grans corredors i entrenadors a tota la realitat protagonista dels esports de neu del Principat dins i fora de les nostres fronteres.

content-image